Hundekjøring Sjusjøen

Adresse: Kuåsen, 2612 Sjusjøen Vis kart

Adresse: Kuåsen, 2612 Sjusjøen

Prøv hundekjøring med ivrige og glade Alaska Huskier i vakkert fjellandskap på Sjusjøen, en helt fantastisk måte å oppleve naturen på i samspill med dyr. Det er mange som etter å ha sett Finmarksløpet på TV drømmer om å selv stå bak et hundespann i fjellet.

På Sjusjøen har du sjansen. To og to personer får eget spann med 6-8 hunder og bytter halvveis så begge får styre. Etter tur koser vi oss i lavvo med varm drikke og steking av pinnebrød.
Alle kan være med på hundekjøring og alle over 14 år kan kjøre selv med mindre du ikke vil eller av ulike grunner ikke kan.

Det er ingen værforbehold! Hundekjøring er ekstra tøft i hufsete vær, selv om det såklart er flott når sola skinner. Er det veldig kaldt har vi fotposer og kjeledresser til leie for en rimelig penge.
Sikkerhet er viktig og det hele starter med instruksjon i spesielt bremsing. Ofte både på engelsk og norsk. Dere vil etter booking få et oppmøtetidspunkt som gir god tid til dette.

Vi holder til ca 30minutter med bil fra Lillehammer. Fra Lillehammer kan du også komme til oss med med rutebuss og halvannen kilometers gange på fjellvei. Vi tilpasser oppmøtetid med busstiden.

Show more

Om denne aktiviteten